Ανοιγόμενα - πόρτες

Συστήματα αλουμινίου όπου η εξωτερική πλευρά του αλουμινίου δεν έρχεται σε επαφή με την εσωτερική, χάρις σε ένα υλικό που είναι κακός αγωγός της θερμότητας και ονομάζεται πολυαμίδιο. Με την χρήση αυτών των συστημάτων επιτυγχάνουμε απόλυτη θερμομόνωση σε οποιεσδήποτε κλιματολογικές συνθήκες.

Τα οφέλη της θερμοδιακοπής είναι υγιές περιβάλλον στο εσωτερικό της οικίας σας, χαμηλές εκπομπές ρύπων, μείωση στην κατανάλωση ρεύματος ή πετρελαίου ή οποιασδήποτε πηγής ενέργειας, άρα και εξοικονόμηση χρημάτων.

Με απεριόριστες δυνατότητες κατασκευών και διαστάσεων, πολλαπλά σημεία κλειδώματος καθώς και επιλογή διαφορετικού πάχους υαλοπινάκων (ανάλογα με το πηχάκι που θα επιλέξουμε), καλύπτει κάθε αρχιτεκτονική σχεδίαση και απαίτηση.

Στα συστήματα ανοιγομένων της EUROPA, στα υβριδικά (θερμοδιακοπτόμενα) όσο και στα συμβατικά (ψυχρά), τα οποία διαθέτουν ειδικά προφίλ ενίσχυσης με πιστοποιητικά αντιδιαρρηκτικής προστασίας WK2. Το κούφωμα υποβάλλεται σε 3 στάδια δοκιμών ώστε να ελεγχθούν οι δυνατότητες του :

  1. το κούφωμα δέχεται στατικό φορτίο 300 Kg σε κάθε σημείο κλειδώματος του. 
  2. το κούφωμα δέχεται δυναμικό φορτίο βάρους 30 Kg από ύψος 2,5 μέτρων και γωνία 90 μοιρών. 
  3. το ειδικευμένο προσωπικό του εργαστηρίου προσπαθεί να παραβιάσει το κούφωμα με τα σύνεργα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι διαρρήκτες (κατσαβίδια, σφήνες κ.λ.π).
 

Δύο διαφορετικά υλικά που δένουν αρμονικά μεταξύ τους επιτυγχάνοντας απόλυτη θερμομόνωση, την ομορφιά του ζεστού ξύλου στο εσωτερικό του σπιτιού αλλά και την αντοχή του αλουμινίου στην εξωτερική πλευρά (βροχή, ήλιος κ.α).

Η εταιρεία EURODOOR-ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ θέλοντας να καλύψει κάθε σχεδιαστική απαίτηση των πελατών της, κατασκευάζει πόρτες εισόδου αλουμινίου μονόφυλλες, δίφυλλες, με σταθερά και φεγγίτες, με πάνελ παραδοσιακά, μοντέρνα, κλασσικά και τζαμωτές. Για μέγιστη ασφάλεια κλειδώνουν σε 3 & 5 σημεία κλειδώματος με κυλίνδρους ασφαλείας. Όλες οι πόρτες διαθέτουν χαμηλό κατωκάσι για την καλύτερη στεγάνωση και μόνωση τους.

Σε πολλά σχέδια και διαστάσεις, οι πόρτες κουζίνας διαθέτουν κλεδαριές 3 & 5 σημείων και κυλίνδρους ασφαλείας. Οι πόρτες διαθέτουν χαμηλό κατωκάσι για την καλύτερη στεγάνωση και μόνωση τους.

Σε συνεργασία με τους καλύτερους οίκους στην κατασκευή θωρακισμένων πορτών, είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε και να τοποθετήσουμε, βάσει των στάνταρντ που εσείς θα μας θέσετε, πόρτες με επενδύσεις αλουμινίου και ξύλου.
Επίσης κατασκευάζουμε πόρτες ασφαλείας αλουμινίου με δυνατότητα τοποθέτησης ηλεκτρομαγνητικής κλειδαριάς 5 σημείων, κρυφών μεντεσέδων, δακτυλικού αποτυπώματος (touch finger) και στην περίπτωση κρυστάλλου, αυτό να είναι τύπου antivandal.