Συρόμενα

Ιδανικά συστήματα που συνδυάζουν μέγιστες τιμές θερμομόνωσης, λειτουργικότητας αφού η κύλιση τους μπορεί να γίνει σε ανοξείδωτους οδηγούς, δυνατότητα κατασκευής μεγάλων ανοιγμάτων (δίφυλλα) και ασφάλειας, με κλειδώματα εώς και σε 4 σημεία σύνολο.

Λειτουργικά συρόμενα χωνευτά δίφυλλα ή μονόφυλλα καθώς και επάλληλα δίφυλλα, τρίφυλλα ή τετράφυλλα, με δυνατότητα ΄τοποθέτησης ανοξείδωτων οδηγών κύλισης και κλείδωμα εώς 4 σημείων.

Ότι καλύτερο στα συρόμενα κουφώματα. Μηχανισμός και ράουλα είναι ένα σώμα, επιτυγχάνοντας στην θέση κλεισίματος να ¨κάθεται¨ το κούφωμα, τέλεια κύλιση και λειτουργία αφού τα ράουλα είναι σχεδιασμένα να σηκώνουν μεγάλα φορτία, δυνατότητα εξαερισμού ενώ η πόρτα είναι σε θέση κλεισίματος.

Ιδανικά για μεγάλες διαστάσεις και στιβαρές κατασκευές.

Συνδυασμός ανοιγομένων προφίλ με την λειτουργικότητα ενός συρομένου. Το κούφωμα μονώνει με ελαστικά και όχι με βουρτσάκια, κλειδώνει περιμετρικά του φύλλου για μέγιστη ασφάλεια και σύρεται πάνω στο δεύτερο φύλλο, όπως τα επάλληλα κουφώματα. Υπάρχει δυνατότητα το δεύτερο φύλλο να ανοίγει με αποσπώμενη λαβή.

Ιδανικό για μεγάλες κατασκευές ιδίως με προσανατολισμό στον Βορρά.