Ποιοι είμαστε

Ιστορικό

Η εταιρεία μας μετράει ήδη 4 δεκαετίες επιτυχημένης πορείας στη παραγωγή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, ξεκινώντας από τον ιδρυτή της Μιχάλη Τζουγανάκη τον Ιούνιο του 1972 με έδρα το Αιγάλεω Αττικής. Το 1996 αποκτά τον διακριτικό τίτλο EURODOOR. Τον Ιούνιο του 2004 περνά στην επόμενη γενιά, στους υιούς του, Αλέξανδρο & Ιωσήφ Τζουγανάκη και ο διακριτικός τίτλος κατοχυρώνεται ως EURODOOR-TΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ.

Λύσεις και προϊόντα αιχμής

Διαθέτουμε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, τους καλύτερους συνεργάτες & προμηθευτές πρώτων υλών, εξαρτημάτων και κρυστάλλων ενώ το moto που μας συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια είναι: «αν αυτό που παράγω το τοποθετώ στο σπίτι μου, τότε το τοποθετώ και στον πελάτη μου».

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για νεόδμητες κατοικίες, σε ανακαινίσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων (ξενοδοχεία, καταστήματα), και σε επαγγελματίες που αναζητούν συνεργασία με αποστολές έτοιμων πιστοποιημένων κουφωμάτων σε ολόκληρη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα.

Μια σύντομη επισκόπηση των λύσεων & προϊόντων μας:

Με το πέρας των εργασιών ο πελάτης θα έχει έναν φάκελο με τις δηλώσεις συμμόρφωσης, τις αντοχές των κουφωμάτων, τις οδηγίες καθαρισμού και συντήρησης τους, την θερμική αγωγιμότητα των προφίλ, των κρυστάλλων και συνολικά των κουφωμάτων και τις εγγυήσεις καλής λειτουργίας 5 χρόνων.

Διαδικασίες & πιστοποιήσεις

Με στόχο τις ποιοτικές κατασκευές και την εξασφάλιση των πελατών μας για πιστοποιημένα και με αντοχή κουφώματα, ξεκινήσαμε το 2005 να μετράμε δοκίμια (κουφώματα) σε πιστοποιημένο εργαστήριο, το Ε.Κ.ΑΝ.ΑΛ (Ελληνικό Κέντρο Ανάπτυξης Αλουμινίου), για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή στην ανεμοπίεση.

Αναπτύξαμε και εφαρμόζουμε το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας κατά ISO απο το 2008 και το σύστημα ελέγχου παραγωγικής διαδικασίας F.P.C (Factory Production Control) ενώ τα προϊόντα μας φέρουν την σήμανση CE η οποία είναι υποχρεωτική από την 01/02/2010.

Δείτε τις πιστοποιήσεις μας αναλυτικά

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια.