Σχόλια Πελατών μας

Σχόλιο 1

Συνεργάστηκα με τους αδερφούς Τζουγανάκη για την τοποθέτηση αλουμινίων στην υπό κατασκευή κατοικία μου στο Πόρτο Ράφτη, το έτος 2011 και μπορώ να χαρακτηρίσω τη συνεργασία μας άψογη.

Θέλω να τονίσω τη συνέπεια λόγων και πράξεων καθώς όλα τα αρχικά συμφωνηθέντα τηρήθηκαν από την εταιρία.

Δηλώνω ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα των προϊόντων όσο και από την τοποθέτησή τους.

Θέλω όμως να σταθώ περισσότερο στην  πρόταση προϊόντων και στη διάγνωση των ιδιαιτεροτήτων, λόγω περιοχής, των μελλοντικών απαιτήσεων που θα είχα από τα κουφώματα, ώστε να μου προτείνουν το κατάλληλο για τις ανάγκες μου προϊόν (τεχνολογία αιχμής) σε απολύτως ανταγωνιστική τιμή.

Ευχαριστώ.

Γεώργιος Κολιαβασίλης.

 

Σχόλιο 2

Όταν αποφασίσαμε να φτιάξουμε το σπίτι μας δε γνωρίζαμε πολλά πράγματα γύρω από το αντικείμενο, λόγω ότι η δουλειά μας είναι τελείως διαφορετική.

Ρωτώντας και συμβουλεύοντας μάθαμε πως μπορούμε να έχουμε καλύτερη απόδοση π.χ. στην ασφάλεια, τη θέρμανση και τους εξωτερικούς παράγοντες ώστε να μην επηρεάζουν την ησυχία και τη γαλήνη μας. Έτσι φτάνουμε στο να βρούμε τα σωστά κουφώματα για τον χώρο μας.

Μου συστήνουν την οικογενειακή επιχείρηση «Τζουγανάκη» η οποία μας ενημέρωσε για ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί και κάνει για τις ανάγκες μας και αυτό δεν είναι άλλο από τα «θερμοδιακοπτόμενα» κουφώματα, προσφέροντας ηχομόνωση, ζέστη το χειμώνα, δροσιά το καλοκαίρι και το βασικό στις σημερινές συνθήκες διαβίωσης μη απώλεια ψύξης – θέρμανσης.

Πέρα από τα αλουμίνιά μας τοποθετήσαμε και κάγκελα INOX για μεγαλύτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, αποφεύγοντας τα βαψίματα κάθε χρόνο.

Τέλος για την ασφάλεια μας προτιμήσαμε πόρτα θερμοδιακοπής με δακτυλικό αποτύπωμα. Έτσι τα παιδιά μας κι εμείς δεν έχουμε άγχος για κλειδιά.

Και φτάνουμε στο θέμα του κόστους.

Σε σχέση με αυτά που προσφέρουν είναι μικρό έως ελάχιστο γιατί κερδίζεις με όλα τα παραπάνω που ανέφερα στην ασφάλεια και την μόνωση.

Με εκτίμηση Ι. Κ.

Υ.Γ. Και φυσικά αποκτήσαμε και καλούς φίλους κρητικούς, τους κυρίους Τζουγανάκη.

 

Σχόλιο 3

Όταν κάποιος φτιάχνει το σπίτι του από την αρχή θέλει μόνο το καλύτερο. Και το καλύτερο πιστεύω στα συστήματα αλουμινίου ήταν η επιλογή μας στο πρόσωπο του κυρίου Τζουγανάκη. Βρήκαμε έναν σωστό επαγγελματία, με μεγάλη πείρα αλλά και αγάπη απάνω σε αυτό που κάνει. Τα αλουμίνια που βάλαμε, προσφέρουν την καλύτερη μόνωση αλλά κυρίως την ασφάλεια για την οικογένεια μου.

Θα θέλαμε να σας δώσουμε τα συγχαρητήριά μας για τον επαγγελματισμό σας αλλά και για τη συνέπεια σας.

Οικογένεια Παπαμάνου